fbpx

CuPrezervativ.ro este un magazin online care comercializeaza produse de sanatate intimadestinate adultilor.

Produsele pot fi comercializate si persoanelor sub 18 ani (15+), care confirma ca au consimtamantul parintilor sau tutorilor legali. Prin bifarea casutei Accept Termenii si Conditiile, confirmati ca aveti peste 18 ani sau acordul parintilor/tutorilor legali.

CuPrezervativ.ro detine si o sectiune de articole ce pot fi accesate doar respectand conditiile de mai sus.

 In continuare, CuPrezervativ.ro va fi denumit, “www.cu-prezervativ.ro”,

CuPrezervativ.ro  este administrat si detinut  de I.I. S.A.R., având urmatoarele date de identificare: Cont bancar: RO98 B A C X 0 0 0 0 0 0 0 7 8 9 0 5 0 0 0  – Unicredit Bank.

Prin prezenta, va aducem la cunostinta faptul ca, navigarea pe site-ul www.cu-prezervativ.ro, urmată de o Comandă echivalează cu citirea, întelegerea și acceptarea termenilor si conditiilor, de către Client.

CuPrezervativ.ro își rezervă dreptul de a actualiza si/sau modifica în orice moment conținutul acestui site.

CuPrezervativ.ro își rezervă dreptul de actualiza si/sau modifica pagina Termeni și condiții, fără o notificare prealabilă a Clientului.

Va recomandam verificarea paginii inainte de efectuarea oricaror operatiuni, pentru evitarea oricaror divergente sau neintelegeri. În cazul in  care vor exista, se vor aplica termenii si conditiile in vigoare la data accesarii siteului si/sau trimiterii Comenzii.

Termenii și condițiile generale se aplica vânzărilor de produse sau bunuri de către I.I. S.A.R. , prin intermediul magazinului online www.cu-prezervativ.ro către Cumpărător.

1. Definitii

Utilizator – orice persoană care navigheaza pe site-ul www.cu-prezervativ.ro.

Cumpărător – persoană fizică sau juridica, orice alta entitate ce face o comandă pe site-ul nostru sau telefonic.

Vânzător – I.I.S.A.R. – CUI 35807322, Reg. Comertului nr. F23/153/2016, avand sediul social în strada Fluturilor 27, Berceni, Ilfov. Contact:  (+4)0749.088.021, e-mail: contact@cu-prezervativ.ro  

Comanda – o actiune electronica sau prin intermediul telefonului in urma careia se va emite un document electronic ce devine formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Clientul își exprimă dorinta de a achiziționa unele produse si de a le plati. In urma unei comenzi, Vanzatorul va emite o factura proforma care va sta la baza efectuarii de catre Client a platii aferente.

Bunuri – produse sau servicii menționate într-o Comandă care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să plateasca, si sa primeasca aceste produse si/sau servicii.

Descrierea produselor – toate specificațiile Bunurilor așa cum sunt precizate ele in Comandă.

Site – domeniul www.cu-prezervativ.ro și toate subdomeniile acestuia.

Cont – sectiunea din Site care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului in Site (comenzi, facturi)

Aceasta sectiune poate fi realizata doar cu furnizarea de catre Client a unei adrese de e-mail și setarea de catre acesta a unei parole care sa ii permita accesarea.

Transmiterea Comenzii se poate realiza de catre Client folosind datele de acces ale contului sau. Sectiunea Cont, contine informații despre Client/Cumpărător și istoricul Comenzilor si al documentelor atasate. Facturi, proforme, prospecte.etc.

Review – evaluare scrisa pe Site de catre Client, avand la baza experienta personala, in urma achizitiei unui produs sau serviciu CuPrezervativ.ro.

Comentarii – texte scrise de catre Clienti sau Cumparatori, care au in vedere informatiile furnizate in cadrul articolelor www.cu-prezervativ.ro si care exprima printr-un limbaj decent parerea personala, respectand in acelasi timp parerile celorlati.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata, I.I.S.A.R. are obligația de a administra in condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai sus, datele personale  furnizate de catre Client.

Clientul si/sau Cumparatorul, își dă acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre I.I.S.A.R. atat afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinătate, in scop de marketing si/sau pentru oferirea unei experiente personalizate de utilizare a Siteului. Pentru mai multe detalii consultati pagina Confidentialitate.

3. Obligațiile de înregistrare ale Clientului/Cumparatorului

In utilizarea Site-ului cu-prezervativ.ro, Clientul/Cumparatorul este de acord să furnizeze informații, corecte, actuale si complete. In cazul in care consideram ca nu se respecta corectitudinea informatiilor sau din motive ce tin de siguranta si decenta Site-ului, a sigurantei si protectiei celorlati clienti, sau a oricarui eveniment considerat nepotrivit activitatii CuPrezervativ.ro vom lua in considerare blocarea accesulului dumneavoastra, pe perioadă determinata sau nedeterminata, in functie de gravitatea situatiei. Blocarea accesului se va efectua fara obligatia unei notificari prealabile din partea noastra. CuPrezervativ.ro poate si refuza cererea de inregistrare a unui Client nou,  in situatiile in care constata ca a acesta a utilizat informatii incorecte sau neadevarate.

4. Drepturile de proprietate ale continutului Siteului

Continutul site-ului CuPrezervativ.ro, este integral proprietatea I.I.S.A.R., exceptand elementele preluate de la producatorii produselor comercializate de www.cu-prezervativ.ro

Prin continutul site-ului intelegem texte, imagini, elemente grafice, software, scripturi, margi inregistrate, etc.

Folosirea fără acordul I.I.S.A.R. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației in vigoare.

Utilizarea pe www.cu-prezervativ.ro a oricărui nume de marcă inregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. CuPrezervativ.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea continutului site-ului.

5. Exonerarea de raspundere

Site-ul www.cu-prezervativ.ro nu va fi obligat să  functioneze în cazul în care intampina probleme din partea clientului sau a unor terțe părți. Prevederea se aplica si in cazul unui deficit datorat furnizorului de energie electrica, internet, etc. sau alte defecțiuni în rețeaua de date, precum si defectiuni cauzate de terțe părți sau intervenții de forță majoră. Exista intotdeauna posibilitatea ca pe parcursul furnizării serviciilor prestate de www.cu-prezervativ.ro sa apara restrictii limitate in timp, intreruperi sau degradari intermitente ale serviciilor. www.cu-prezervativ.ro va face tot posibilul pentru remedierea in timp util a oricarei situatii intervenite.

I.I.S.A.R. nu poate garanta ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la CuPrezervativ.ro sunt intotdeauna fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

I.I.S.A.R. va avea insa grija sa monitorizeze in permanenta activitatea Site-ului si sa ia masurile necesare de remediere a oricaror situatii problematice , in cel mai scurt timp posibil. Astfel I.I.S.A.R. nu isi poate asuma faptul ca www.cu-prezervativ.ro nu contine erori sau nu va putea prezenta in anumite momente, defectiuni.  Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.cu-prezervativ.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

I.I.S.A.R. nu isi poate asuma in integralitate responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul CuPrezervativ.ro, acestea fiind puse la dispozitia I.I.S.A.R. de catre furnizorii sai si de catre producatorii produselor.

Informatiile incluse pe www.cu-prezervativ.ro au caracter pur informativ.

Informatiile incluse pe www.cu-prezervativ.ro sunt puse la dispozitie Clientilor, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere, pentru o prezentare cat mai clara si corecta a produsului.

I.I.S.A.R. isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe Site ca urmare a unor erori tehnice.

I.I.S.A.R. isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care prezinta preturi evident eronate si/sau  derizorii pentru produsele comercializate. (Ex: 0lei, dar nu numai) Preturi care pot fi apreciate ca fiind eronate de catre orice cumparator, indiferent de gradul sau de pregatire, intelectuala si educationala.

Linkurile catre alte site-uri sunt oferite doar in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar www.cu-prezervativ.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

I.I.S.A.R. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel, dar mai ales eronat, a produselor cumparate prin CuPrezervativ.ro, nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Produsele achiziționate de pe magazinul virtual www.cu-prezervativ.ro sunt produse de calitate, originale si sigilate. De aceea, I.I.S.A.R. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta I.I.S.A.R. in maximum 48 de ore de la primirea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvarea situatiei.

I.I.S.A.R.nu pastreaza stocuri de produse mai mult de 15 de zile. Astfel, responsabilitatea depozitarii conforme, revine producatorilor si furnizorilor. 

I.I.S.A.R. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror intarzieri in livrarea produselor comandate, daca acestea survin datorita unor terte parti, in special datorita firmei de curierat.

I.I.S.A.R. isi asuma angajamentul de a face tot posibilul sa rezolve cat de repede posibil situatia creata.

8. Solutionarea conflictelor

Orice conflict aparut intre  I.I.S.A.R. prin intermediul www.cu-prezervativ.ro si Clientii sai,  va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii. In cazul in care medierea esueaza, se va apela la instante competente, conform legilor Romaniei. Orice tentativa de acces neautorizat la Site si/sau orice incercare de frauda, sub orice forma, va fi raportata autoritatilor competente.

10. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, sau mai multe adrese de email pentru un singur Client, pentru a putea beneficia de promotii/oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al siteului sau a promotiilor, este interzisa si se va lua in considerare ca fiind Frauda. Proprietarul site-ului www.cu-prezervativ.ro îsi rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs. I.I.S.A.R. prin www.cu-prezervativ.ro isi rezerva dreptul de a anula contul fără preaviz, notificare, alte formalitati sau despagubiri acordate fostilor Clienti.

Orice tentativa de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor www.cu-prezervativ.ro , alterarea conținutului site-ului, incercarea de afectare a performanțelor serverelor care găzduiesc site-ul, deturnarea conținutului livrărilor către terți etc) vor fi pedepsite conform legii  aflate in vigoare pe teritoriul Romaniei.

11. Comanda – Drepturi si obligatii

Prin efectuarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.cu-prezervativ.ro, Cumpăratorul este de acord cu forma de comunicare agreata de comun acord (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Daca Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator,  fără a necesita o confirmare de primire din partea  Cumparatorului. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).

Cumparatorul se obliga sa cumpere de la Vanzator in conditiile prezentate in aceasta pagina, iar Vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin Comanda efectuata de catre Cumparator respectand legile in vigoare. Vanzatorul se obliga sa onoreze Comanda confirmată către Cumparator, în cantitatea specificată de către Cumpărător în cadrul Comenzii.

I.I.S.A.R. prin www.cu-prezervativ.ro are obligatia să livreze toate produsele in ambalajele originale ale producatorului.

I.I.S.A.R. prin www.cu-prezervativ.ro are obligatia să livreze produsele comandate de catre client in cantitățile, la prețul și în timpul prevăzut în confirmarea comenzii.

I.I.S.A.R. prin www.cu-prezervativ.ro are obligatia sa informeze cumparatorul in situatia in care unul sau mai multe produse din comanda nu se pot livra, si are dreptul sa nu onoreze o comanda in cazul in care cumparatorul denunta contractul de baza inainte de livrarea produselor.

Cumparătorul are obligatia in momentul comenzii sa ia la cunostina, sa fie de acord si sa semneze Termenii si Conditiile de utilizare ale site-ului de vanzari online www.cu-prezervativ.ro.

Cumparatorul are obligatia sa plateasca valoarea comenzii (valoarea produselor si costul de livrare) in functie de modalitatea de plata aleasa de comun acord, de catre partile implicate in Contract.

Proprietatea asupra produselor comercializate de www.cu-prezervativ.ro va fi transferata Cumparatorului in momentul efectuarii platii si confirmarii acesteia de care Vanzator. În cazul livrării prin Poșta Română sau curierat rapid, Cumpărătorul nu este autorizat de către I.I.S.A.R. sa deschidă coletul înainte de semnarea de primire și achitării contravalorii comenzii, daca modalitatea de plata aleasa a fost “Plata la livrare”. Dacă după transferul de proprietate cumpărătorul constată diferențe între conținutul pachetului și comanda efectuată (factura) acesta are dreptul si obligatia de a notifica în scris si/sau Vânzatorul în termen de maxim 3 zile de la primirea coletului.

12. Preturile

 

Prețurile, în magazinul online www.cu-prezervativ.ro sunt stabilite în lei , sunt prețuri brute si includ TVA.

Prețul produsului se majorează cu taxele de livrare, evidențiate separat, care depind de modalitatea aleasă pentru livrare.

Prețul arătat în comanda finalizată și plasată, așa cum este confirmat ulterior prin e-mail-ul de confirmare a Comenzii, este prețul final, obligatoriu atât pentru Vanzator cât și pentru Client. Prețul arătat în comanda finalizată, plasată și confirmată nu se va schimba, indiferent dacă ulterior acelui moment www.cu-prezervativ.ro  modifică prețul acelor Produse sau realizează anumite campanii promoționale, oferte speciale, campanii de soldare, care cuprind și Produsele ce fac obiectul unei Comenzi anterioare.

I.I.S.A.R. își rezervă dreptul de a schimba prețul produselor existente în magazinul online, să lanseze noi produse, să lanseze și să anuleze oferte speciale pe alte website-urile sau să le modifice pe cele aflate pe Site, în conformitate cu prevederile Codului Civil și ale altor legi aplicabile.

13. Denunțare unilaterala a contractului –  Drept de RETUR

Produsele livrate de I.I.S.A.R. sunt produse de calitate, originale si sigilate. Acestea pot fi vandute si la bucata. Produsele comercializate de CuPrezervativ.ro sunt produse care prin natura lor, după desigilare, nu mai pot fi returnate datorita deteriorarii iremediabile a continutului. Continutul produselor este steril, ceea ce face ca produsul comercializat sa poata fi folosit doar in momentul desigilarii sau in termenele specificate pe ambalaje sau, in cazul produselor la bucata, sectiunea Prospecte de pe Site.

 

Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fără penalitați și fără invocarea vreunui motiv. Preferam ca produsele sa ajunga la noi in maxim 3 zile calendaristice, pentru a evita deteriorarea lor datorata unor posibile depozitari neconforme.

 

Cumpărătorul este obligat sa nu desigileze produsele și să plătească valoarea returnării produselor. Va rugam sa aveti grija ca acestea sa nu se deterioreze si sa fie depozitate conform cerintelor produsului.

I.I.S.A.R. se obliga sa ramburseze suma plătită de cumpărător pentru achizitionarea produselor in termen de maxim 30 de zile de la data denunțării contractului de către cumparator.

 

Sumele achitate prin transfer bancar vor fi rambursate doar in acelasi cont, folosit initial pentru plata Comenzii.

Sumele achitate prin card bancar vor fi rambursate doar in acelasi cont al cardului bancar  folosit initial pentru plata Comenzii.

Procesul de ramburs poate dura între 1 și 30 de zile conform regulilor interne ale băncilor.

I.I.S.A.R. va trimite catre dumneavoastra un curier care sa ridice produsele ambalate corespunzator pentru a fi protejate, urmand ca dumneavoastra sa achitati contravaloarea returului care poate fi intre 11 si 22 lei, in functie de zona.

Va rugam sa ne trimiteti cu ajutorul formularului de contact, motivele returului, in cazul in care ati fost nemultumiti de produsele sau serviciile noastre, pentru imbunatatirea acestora.

Clientul isi poate alege forma in care sa primeasca contravaloarea sumei platite inapoi: in bani prin plata online in cont bancar pus la dispozitie de catre client, sub forma de voucher electronic pe care il poate face cadou sau folosi ulterior, sau sub forma altor produse achizitionate pe site.

14. Răspundere contractuală

I.I.S.A.R. nu îsi asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagubă apărută prin folosirea in orice fel de catre Client a produselor cumparate. I.I.S.A.R. nu va putea fi considerată responsabilă in cazul in care produsele cumpărate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate. Va recomadam sa cititi cu atentie sectiunea Prospecte.

Produsele livrate de I.I.S.A.R. sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, I.I.S.A.R. nu va putea fi făcuta responsabilă in cazul oricăror neconcordanțe sau probleme in ceea ce privesc produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. I.I.S.A.R. isi ia angajamentul fata de DE Client sa notifice producatorilor produselor orice neregula si sa incerce sa rezolve pe cat posibil situatiile create, dar nu poate garanta absolut nimic,  in locul acestora.

15. Forța majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau in mod corespunzător total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este un evenimentul imprevizibil, in afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

16. Garantii

Toate Bunurile comercializate de către www.cu-prezervativ.ro , beneficiază de condiții de garanție conform legislației in vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele comercializate  sunt noi, in ambalajele originale și provin din surse sigure, autorizate de fiecare producător in parte.

17. Dispozitii finale

Oricare din clauzele de mai sus poate fi gasita nevalida sau nula. Acest fapt nu va afecta insa valabilitatea celorlalte prezente. Folosirea magazinului online www.cu-prezervativ.ro implică citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor și condițiilor.

 

Iti multumim pentru ca ai acordat timp si atentie ,
citirii acestei pagini.

Cos cumparaturi

0

Niciun produs în coș.