Ca si prezervativele masculine, Female Condom Femidom de la Pasante este disponibil pe piata din Romania fara a fi necesara obtinerea unei prescriptii medicale. Nefiind fabricat din latex, prezervativul feminin se poate folosi cu orice fel de lubrifianti, chiar si cu cele pe baza de ulei.

Il poti gasi si la noi pe site, daca intri aici.

Un lucru interesant despre acest tip de prezervativ este ca il poti introduce in interiorul vaginului tau cu mult inaintea actului sexual. Astfel te poti bucura de un preludiu neintrerupt de activitati organizatorice. 🙂  Nu uita insa sa il indepartezi imediat dupa aceea!

Femidom este deja lubrifiat din abundenta cu un lubrifiant pe baza de silicon care nu contine spermicid. El nu necesita o amplasarea fixa si de mare precizie, pe colul tau. Astfel ca, daca esti obisnuita cu corpul tau, introducerea si folosirea acetui tip de prezervativ nu este dificila. La fel ca prezervativele masculine, prezervativele feminine Femidom sunt de unica folosinta. L-ai folosit, il arunci!

Prezervativele pentru femei sunt eficiente?

Prezervativele feminine au o eficienta de pana la 99 % in prevenirea sarcinii dar – ATENTIE! – doar atunci cand sunt utilizate cu consecventa si corect.

Este foarte important sa citesti cu atentie instructiunile din acest articol si sa urmaresti pozele adaugate.  Aceste te vor ajuta sa iti faci o idee cat mai clara despre cum se folosesc aceste prezervative pentru doamne.

prezervative feminine femidom pasante

Protectia impotriva infectiilor cu transmitere sexuala

Desi cercetarea privind prezervativele feminine nu este la fel de ampla precum cea pentru prezervativele masculine, utilizarea consecventa si corecta a prezervativelor feminine pare a oferi un grad de protectie impotriva infectiilor cu transmitere sexuala, inclusiv HIV, similara cu cea data de prezervativele masculine. In plus, fata de cele pentru barbati, prezervativele feminine ajuta la protejarea impotriva virusului HPV, datorita faptului ca o parte din el acopera si partea exterioara a “pasaricii” 🙂 (ca sa fie pe intelesul tuturor) 🙂